flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про виклик до суду Білецького С.В.

23 березня 2018, 14:06

Оголошення

про виклик до суду відповідача

Білецького Степана Володимировича

Рогатинський районний суд Івано-Франківської області, що розташований за адресою: м. Рогатин вул. Галицька,40 Івано-Франківська область,  повідомляє, що 18 квітня 2018 року о 09 год. 00 хв. в залі судових засідань №3 розглядатиметься цивільна справа  за позовом публічного акціонерного товариства комерційного банку «Приват Банк» до Білецького Степана Володимировича  про стягнення заборгованості.

У судове засідання викликається відповідач Білецький Степан Володимирович, 17 лютого 1968 року народження,зареєстроване місце проживання (перебування) якого суду невідоме.

Повідомити відповідача Білецького Степана Володимировича про його право подати до суду у строк до  18 квітня   2018 року відзив на позов і всі письмові докази, що підтверджують його заперечення проти позову, а також про його право надіслати позивачу копію відзиву  та доданих до нього документів.

 Роз’яснити відповідачу, що згідно ст.131 ЦПК України, він зобов’язаний повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

У  разі повторної неявки в судове засідання відповідача, суд вирішить справу на підставі наявних у ній даних чи доказів ( ухвалить заочне рішення ).