flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про розміщення оголошень про виклик на офіційному веб-порталі судової влади України

31 січня 2018, 13:18

Відповідно до ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України та ст. 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а в разі розгляду справи про видачу обмежувального припису – не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання.

З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи інформація про виклик у справі відповідача, третьої особи, свідка, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, розміщується безпосередньо судом на офіційній сторінці веб-порталу судової влади України.

На сторінці Рогатинського районного суду Івано-Франківської області веб-порталу судової влади України для розміщення оголошень в розділі «ГРОМАДЯНАМ» створений підрозділ «Оголошення про виклик до суду».